Nadivana nå

fasiliteterNadivana Serviced Apartments - fasiliteter og tjenester

 

Vi kombinerer vakre omgivelser og et storartet kjøkken for å tilfredsstille enhver Nadivanagjest. Friluftsrestauranten gleder deg med en kreativ blanding av østlige og vestlige delikatesser.I Poolbaren nyter du en cocktail eller et lett måltid. Foretrekker du mer intimitet, ringer du room service og vi bringer og serverer deg i leiligheten.

Nadivana Swimming Pool

Restaurant

Det thailandske kjøkken er berømt for sine eksotiske smaker. Kombinasjonen av krydder, grønnsaker, kjøtt og sjømat er en av hovedgrunnene til at turister nyter å komme til Thailand.

På Nadivana serverer vi spesialiteter i en uformell og avslappet atmosfære. Du nyter et glass mens du betrakter menneskene rundt deg, eller stifter nærmere bekjentskap med kjøkkensjefens inspirerte kreasjoner og utvalgte retter. Vår engasjerte kokk utvikler stadig nye menyer, til glede for både våre gjester og oss selv. Med en bred vestlig og vegetariansk meny føler vi ss sikre på at vi kan imøtekomme alle gjesters behov og ganer.

Restaurantbygningen, som også inkluderer en kolonialbutikker, vender ut mot poolområdet, så vi åpner våre panoramavinduer og stiller ut bord, til glede for alle som vil se og bli sett. Dette muliggjør direkte observasjon av hele bassengområdet, slik at du kan slappe av og nyte et deilig måltid samtidig som dine barn aldri er ute av syne.

Meny Drikkemeny

Nadivana Restaurant

Pool Bar

Bassengområdet inviterer til den deilige kombinasjonen av solskinn, vann og forfriskninger i eksklusive og skjermede omgivelser.  Drømmer du om en Thailandsferie, der du under en glødende sol, nyter din favorittdrink nedsunket i bassenget? Hos Nadivana er dette obligatorisk!

Barnebassenget er sikret og tilbyr egen vannsklie. Hovedbassenget byr på en liten sofaøy, intime boblebad og swim-up bar. I poolbaren finner du et fristende tilbud av mat og drikke.

Poolbaren åpner klokken 11:00 og våre bartendere komponerer både alkoholholdige og alkoholfrie drinker, uansett om du sitter oppi poolen eller utenfor.

Nadivana Pool Bar

Massage & Skjønnhet

Unn deg selv litt luksus på vår massasje og skjønnhetssalong. Erfarne, autoriserte og akkrediterte massøser myker opp alle dine ledd og gir din kropp, hud og sjel legemlig avslappelse. Reserver tid i resepsjonen eller direkte hos våre massører. Åpent 08:00 - 23:00

Nadivana Spa

Rom Service

Noen dager er det deilig å slappe av på værelset og ha litt tid for seg selv. Dersom sulten melder seg serverer vi et varmt eller kaldt måltid, og noe godt i glasset, på ditt værelse. Vi tilbyr room service alle dager.

Hver leilighet har et lite kjøkken med fylt kjøleskap og bar. Bestill dine kolonialvarer gjennom oss og vi leverer dem direkte til leiligheten.

Nadivana Swimming Pool

Rengjøring

Leilighetene rengjøres syv dager per uke. Sengetøy og håndklær skiftes daglig og rengjøringspersonalet er tilstedet fra 07 til 22 for ytterligere assistanse.

Hvite håndklær skal kun benyttes innendørs og ikke ved poolen eller på stranden.

Poolhåndklær kan lånes gratis i poolbaren.

Nadivana Exterior

Møbler & elektriske artikler

Leiligheten er fullt møblert og inkluderer utendørsmøbler til privat benyttelse. Hvert rom har fjernstyrt luftkondisjonering, kabel TV og DVD. Kjøkkenet er utstyrt med mikrobølgeovn, kokeplater, vannkoker, tallerkener, glass, bestikk og et kjøleskap vi etterfyller daglig.

 

Svømmebasseng

Nadivana Swimming Pool

Bassengområdet er et offentlig område for bruk og glede. Vennligst les og respektere reglene som er på veggen av pumpehuset. Når du bruker bassenget mellom 22:00 og 8 am, vennligst vis hensyn til andre gjester som ønsker fred og ro.

Restaurant

Nadivana Restaurant

Vår restaurant tilbyr vestlige, thailandske og vegetariske retter. Åpent 08:00 til 20:00.

Pool Bar

Nadivana Pool Bar

Vår bartender vil glede deg med drinker, innenfor eller utenfor bassenget. Åpent fra 11:00.

Massage & Spa

Nadivana Spa

Akkrediterte og sertifiserte massører tilbyr avslappelse for hud, kropp og sjel. Åpent 08:00 - 23:00

Rom Service

Nadivana Swimming Pool

Vi tilbyr en omfattende romservice meny mellom 08:00 og 20:00.

Stuepike

Nadivana Exterior

Leilighetene rengjøres daglig.

Klesvask

Nadivana Pool Area

Vårt vaskeri håndterer effektivt all klesvask og rens for en billig penge.Gi oss ditt skittentøy på morgenen og det returneres renset og strøket ved neste morgen.

Bibliotek

Nadivana Exterior

I vårt bibliotek fi nner dubøker, magasiner, aviser og DVD-er på flere språk. Alt er gratis og for din nytelse.

Barnevakt

Nadivana Pool Area

Vi tilbyr erfarne og kvalifiserte barnevakter for barn i alle aldre.

Bil & Mopedutleie

Nadivana Exterior

Tilgjengelig for kort og langtids leie.

Betaling

Nadivana Pool Area

Vi aksepterer alle viktige valutaer og de ​​fleste kredittkort.

Shopping