Nadivana nå

om nadivanaNadivana Serviced Apartments - fully serviced apartments in a resort setting

 

Nadivana Excursions

 

Den elegante arkitekturen og designet av leilighetene og hotellområdet kombinerer sydthailandske tradisjoner med moderne komfort og luksus.

Leilighetene har en åpen planløsning med store vindusflater og terrasser. Dermed får gjestene stor glede av lyset, utsikten og de vakre omgivelsene. Leilighetene inviterer til behagelig dager i romslige omgivelser med moderne husholdningsartikler.

Nadivana Serviced Apartments gir deg anledningen til å velge mellom studio, to soverom eller penthouse leiligheter. Leilighetene kan integreres via en ’connecting door’ og gjør det mulig for selv de største reiseselskaper å feriere og bo sammen.

Nadivana Excursions

 

Nadivana har to svømmebasseng, jacuzzis og en ’swim-up’ bar. Poolområdet er et utmerket sted å nyte solnedgangen over kalksteinsklippene med en cocktail i hånden! Vår friluftsrestaurant ligger i tilknytning til bassenget og serverer en blanding av vestlige og asiatiske retter. Østens atmosfære og impulser kombinert med internasjonale retter!

Med et minimarked, en skjønnhetssalong, trådløst internett, post og faks fasiliteter samt privat parkering på området, gir Nadivana virkelig fornemmelsen av å være et hjem borte fra hjemmet!

 

 

 

Om Krabi

Provinsen Krabi, i sørlige Thailands Andamanhav, er kvintessensen tropisk paradis og bare en times flytur fra Bangkok. Denne tidligere lite kjente provinsen på vestkysten av Thailand er nå kjent internasjonalt for å ha noen av de vakreste strendene i verden.

Nadivana Excursions

Krabi er velsignet fra naturens side med de hviteste sandstrender og noen av de mest vakre øyer og kystnære farvann hvor som helst i Asia.

Nadivana Excursions

Krabis strender er del av en nasjonalpark og derfor mindre rotete enn strendene i Pattaya og Phuket. Her er hverken vannscootere, parasoller eller solsenger. Strendene er rolige og ditt privatliv blir respektert. Ettersom vi er et kystsamfunn, er sjømat, frisk frukt og ferske landbruksprodukter alle ingredienser som gjør måltidene uforglemmelige.

Nadivana Excursions

Krabi har et jungeldekket interiør med kalksteinsknauser, skjulte laguner, grotter, varme kilder og til og med en unik "Skjellkirkegård", millioner av år gammel. Den imponerende naturen er også kilde til åndelig energi og inspirasjon. Dette gjenspeiles i noen av de mer uvanlige attraksjonene. Du vil finne templer som ligger i grotter, på utsiktspunkter og andre naturlige områder - ofte på stedet av tidlig bosetting, hvor hulemalerier og gjenstander har blitt funnet. Laguner, grotter og klipper gir også gode steder for havpadling, økoturer, fjellklatring og trekking.

Nadivana Excursions

Beliggende på Thailands Andamankyst, Krabi er betydelig mer avslappet enn sine kystnære resort kolleger. Mye av fokus i denne regionen er på den fantastiske naturen og det er mange muligheter til å våge seg ut i skogen eller på korallrev. Utelivet passer for hele familien, og det er nok av aktiviteter til å holde deg engasjert under oppholdet.

Nadivana Excursions